Çiçekdağı ilçe Belediye Başkanı Sn. Hasan HAKANOĞLU, Çiçekdağı Meslek Yüksekokulumuzda 24-26 Kasım 2022 tarihinde düzenlenen Her Yönüyle Çiçekdağı Sempozyumunda görev alan öğrencilerimizi ve görevli akademik personellerimizi, Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç.Dr. Serdal BALTACI ile birlikte Mecidiye Kafede ağırlayarak, öğrencilerimize ve akademik personellerimize teşekkür belgelerini ve hediyelerini takdim etmişlerdir.

İlçesinin sorunlarına da sevinçlerine de ortak olmayı kişiliğinin bir parçası olarak çevresiyle paylaşan ve özellikle eğitim konusundaki duyarlılığı ile Meslek Yüksekokulumuza her zaman destek veren İlçe Belediye Başkanımıza, her daim desteklerinden ötürü akademik ve idari personelimize ve değerli öğrencilerimize bir kez daha teşekkür ediyoruz.