Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen "2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2023 yılı 1.Dönem" kapsamında başvurusu yapılan; Akademik Danışmanlığını Çiçekdağı Meslek Yüksekokulu Veterinerlik Bölümü akademisyenlerinden Öğr. Gör. Dr. Taylan AKTAŞ’ın, Yöneticiliğini Yüksekokulumuz 2. Sınıf öğrencisi Nihat Emirhan ŞENAYTAÇ’ın yürüttüğü 1919B012304466 numaralı "Çiçekdağı Meslek Yüksekokulu Bünyesindeki Ortak Kullanım Alanlarından İzole Edilen Bakterilerin Tür Tayini ve İzole Edilen Bakteriler ile Yeşil Sentezi Gerçekleştirilen Gümüş Nanopartiküllerin Anti-Biyofilm ve Anti-Çoğunluk Aktivitelerinin Tespiti" başlıklı proje destek almaya hak kazanmıştır. Çalışmalarından dolayı sayın hocamıza ve öğrencilerimize teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.