Çiçekdağı Meslek Yüksekokulumuzda, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında yeni başlayan öğrencilerimize yönelik 17.10.2023 tarihinde genel ve bölüm bazlı oryantasyon eğitimi verildi. Oryantasyon eğitimine  İlçe belediye başkanı, ilçe emniyet müdürü, ilçe Milli Eğitim müdürü ve diğer kurum amirleri de katıldı. Oryantasyonda; okul hakkında genel bilgiler,  web sitesi, Öğrenci Bilgi Sistemi(OBS), Ders Geçme, Mezuniyet Koşulları ve Kayıt Yenileme, Yönetmelik ve Yönergeler, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ve Hizmetleri, Öğrenci Toplulukları, Kütüphane ve İmkânları, Dış ilişkiler Koordinatörlüğü, ERASMUS ve FARABİ Programları, Memnuniyet Yönetim Sistemi, bölüm ders içerikleri, mezuniyet şartları, kariyer tercihleri ve iş bulma olanakları hakkında detaylı bilgiler verildi.
Oryantasyon Programı soru-cevap kısmıyla tamamlandı.