Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi (KAEÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Musa Özata, Genel Sekreter Dr. Öğretim Üyesi Hüseyin İlter ve Çiçekdağı Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Serdal Baltacı ile birlikte üniversitenin şehirle ve ilçelerle işbirliklerini güçlendirmek amacıyla Kırşehir’in Çiçekdağı ve Yozgat’ın Yerköy ilçelerine bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. İlçe ziyaretlerinde kamu kurumları temsilcileriyle ve siyasilerle bir araya gelen Rektör Karahocagil, ilçelerdeki okulların gelişmesi için samimi bir çalışma yürüttüklerini aktardı.

Ziyaretler kapsamında ilk olarak Çiçekdağı Kaymakamı Elif Meram’la bir araya gelindi, ardından Çiçekdağı Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu ile görüşen Rektör Karahocagil, son olarak ise Yerköy Cumhuriyet Başsavcısı Barış Çetin'i makamında ziyaret etti. Üniversitemizin eğitim ve öğretim faaliyetleri hakkında bilgi alışverişinde bulunulan ziyaretlerde Çiçekdağı Yüksekokulunun gerçekleştirdiği çeşitli sosyal sorumluluk projeleri de gündeme geldi.

Rektörümüzün birimimize yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yüksekokul Müdürü  Doç. Dr. Serdal Baltacı, Meslek Yüksekokulunda yapılan akademik ve idari çalışmalar hakkında bilgi verdi. Rektörümüz daha sonra Meslek Yüksekokulu binamızı gezerek öğrenci laboratuvarı, derslikler ve öğrenim mekanlarında incelemelerde bulundu. Ardından Meslek Yüksekokulumuz bahçesinde oturan öğrencilerimizle sohbet ederek, Meslek Yüksekokulumuzdan ayrıldı.