Okulumuz, Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümü öğrencilerinin mesleki gelişimine katkı sağlamak ve okulun paydaşları arasındaki iletişimi güçlendirmek amacıyla özel bir etkinlik düzenlemiştir. Bu önemli etkinliğe, Yerköy Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Barış ÇETİN de katılım sağlamıştır.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi genel sektereri Sayın Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin İLTER, yüksekokul müdürü Sayın Doç. Dr. Serdal BALTACI, müdür yardımcıları, öğretim elemanları ve öğrencilerimizin katıldığı bu etkinlikte, Başsavcı, öğrencilere savcılık mesleğini ve kendi deneyimlerini aktarmış, ayrıca öğrencilerin sorularını büyük bir ilgiyle ve içtenlikle cevaplandırmıştır. Bu değerli etkileşim, öğrencilerin mesleki bilgi ve ilgilerini artırmalarına önemli bir katkı sağlamıştır.