19 Mart 2024 tarihinde, Öğr.Gör. Dr. Savaş ÖNER tarafından süt ve besi hayvancılığı programına katılan öğrencilerimiz, sektördeki uygulamalı bilgilerini artırmak ve teorik eğitimlerini pekiştirmek amacıyla, yerel bir mezbahane ve besi çiftliğine teknik bir gezi düzenlediler. Bu gezi sırasında, öğrenciler hayvancılık endüstrisinin çeşitli yönlerini yerinde gözlemleme fırsatı buldular; mezbahanenin işleyiş süreçleri, hayvanların bakımı ve beslenmesi gibi konularda derinlemesine bilgi edindiler. Ayrıca, sürdürülebilir tarım uygulamaları ve et üretiminde kalite standartları hakkında uzman görüşleri alarak, alandaki en iyi uygulamalar hakkında fikir sahibi oldular. Bu deneyim, öğrencilerin akademik bilgilerini pratiğe dökerek, gelecekteki meslek hayatlarına sağlam bir temel atmalarına yardımcı oldu.