Bilgisayar Teknolojileri Bölümü'nde görev yapan öğretim elemanları Öğr. Gör. Ahmet Aslan ve Öğr. Gör. Merve Turgut tarafından, bölüm öğrencilerine yönelik önemli bir etkinlik düzenlendi. 26 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen bu etkinlikte, öğrencilere yaz stajları ve Dikey Geçiş Sınavı (DGS) hakkında kapsamlı bilgiler verildi.

Sunum, öğrencilerin staj süreçlerini daha iyi planlamalarına ve DGS'ye daha etkin bir şekilde hazırlanmalarına yardımcı olmak amacıyla yapıldı. Etkinlikte, staj başvuruları, staj süresince dikkat edilmesi gereken hususlar, sınavın formatı ve sınav için önerilen çalışma yöntemleri gibi konular ele alındı. Öğrenciler ayrıca, bu süreçlerde karşılaşabilecekleri zorluklar ve çözüm yolları hakkında bilgilendirildi ve soruları yanıtlandı.

Bu tür etkinlikler, öğrencilerin akademik ve profesyonel gelişimlerine katkıda bulunmakla kalmayıp, onların kariyer hedeflerine ulaşmalarına da destek sağlar.