Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi öncülüğünde, Kırşehir Valiliği, Kırşehir Belediyesi, Kırşehir İl Millî Eğitim Müdürlüğü, Kırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Kırşehir Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü ve Kırşehir İl Sağlık Müdürlüğü'nün katkılarıyla, PETLAS, MEPAŞ ve Badem Pınarı sponsorluğunda düzenlenen Cacabey Uzay ve Bilim Şenliği büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Çiçekdağı Meslek Yüksekokulu olarak bu prestijli etkinlikte yerimizi alarak, ziyaretçilere bölüm/programlarımızın sunduğu çeşitli etkinlik ve projeleri tanıttık. Sağlık Bilgi Sistemleri Teknikerliği Programı öğrencilerimizin geliştirdiği Hastane Otomasyonu, Kan Bankası Otomasyonu, Eczane Otomasyonu, Diş Kliniği Otomasyonu gibi yazılım projeleri, Çocuk Gelişimi Programı öğrencilerimizin yaptığı el çalışmaları ve maketler, Laborant ve Veteriner Sağlık Programı öğrencilerimizin gerçekleştirdiği mikroskobik analizler vb. büyük beğeni topladı. Bu projeler ve etkinlikler, bölümlerimizin yenilikçi ve uygulamalı eğitim anlayışının birer yansıması olarak sergilendi.

Etkinlik boyunca standımıza gösterilen yoğun ilgi, Çiçekdağı Meslek Yüksekokulu olarak bizleri gururlandırdı. Bu tür etkinliklerde yer alarak, bilim ve teknoloji alanındaki gelişmelere katkı sağlamaya ve Kırşehir’in eğitim hayatını zenginleştirmeye devam edeceğiz.

Şenliğin başarılı geçmesinde emeği geçen tüm öğrenci ve öğretim elemanlarımıza teşekkür ederiz. Çiçekdağı Meslek Yüksekokulu olarak, bilim ve teknolojinin ışığında ilerlemeye devam edeceğiz.