Çiçekdağı İlçe Kaymakamı Sayın Burak Dilaver Yampal, Çiçekdağı İlçe Cumhuriyet Savcısı Sayın Barış Çetin ve Çiçekdağı Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Sayın Prof. Dr. Serdal Baltacı, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil'i, rektör yardımcılarını ve üniversitemiz genel sekreterini ziyaret ederek önemli görüşmeler gerçekleştirmişlerdir.

Gerçekleşen bu ziyaret kapsamında, Çiçekdağı Meslek Yüksekokulu'nun mevcut durumu, eğitim-öğretim faaliyetleri, fiziki imkanlar ve ilçede yürütülen projeler hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunulmuştur. Ziyaretin en önemli gündem maddelerinden biri, Çiçekdağı MYO'nun eğitim kalitesinin artırılması ve öğrencilerin mesleki yeterliliklerini geliştirmeye yönelik yapılabilecek çalışmalar olmuştur. Ayrıca, okulun bölgesel kalkınmaya katkıları ve yeni akademik programların açılması ile ilgili de değerlendirmeler yapılmıştır.

Bu verimli toplantı, üniversitemiz ile yerel idarelerin iş birliğinin artarak devam edeceğini gösterirken, Çiçekdağı Meslek Yüksekokulu’nun önümüzdeki süreçte yeni projelerle gelişmeye devam edeceği yönünde olumlu bir adım olarak değerlendirilmektedir.