Azami öğrenim süresini dolduran öğrencilerden Ek sınav hakkı verilenlerin listesi ve sorumlu oldukları derslerin sınav tarihi aşağıda yer almaktadır.

Üniversitemiz Önlisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin 8. Maddesi gereğince, öğrencilerimizden azami öğrenim süresini tamamlayan öğrenciler için aşağıda belirtilen uygulamaya göre işlem yapılacaktır.

  1. Öğrencilerin başarısız oldukları bütün dersleri için 2 ek sınav hakkı verilmiştir. Bu ek sınavlara girecek olan öğrenciler için sınav takvimi aşağıdaki şekilde düzenlenmiştir.
    • 1. Ek Sınav Tarihleri: 08-12 Ağustos 2022
    • 2. Ek Sınav Tarihleri: 22-26 Ağustos 2022
  1. Sınavlarda en az 60 (altmış) notunu alan öğrenciler başarılı sayılacaklardır.
  1. 2 ek sınav sonunda, başarısız ders sayısını 5 derse kadar düşüren öğrencilere 3 yarıyıl ek süre verilecektir.
  1. 2 ek sınav sonunda, başarısız ders sayısını 5 ders ve altına düşüremeyen öğrencilerin kayıtları silinecektir.
  1. Mezuniyetleri için staj hariç 1 dersten başarısız olan öğrencilere ise öğrencilik haklarından yararlanmaksızın başarısız oldukları dersin tek ders sınavına girme hakkı verilecektir.

Bu haktan yararlanacak öğrencilerin başvuru için; 27 Temmuz 2022 Çarşamba günü mesai bitimine kadar ekte verilen Genel İstek Formunu doldurup, imzalayıp, taratıp pdf halini  adresine mail konu kısmını da belirtmek şartıyla (Ek Sınav Başvurusu şeklinde) mail atmaları gerekmektedir.

--Başvuru Formunu indirmek için Tıklayınız...
--Ek Sınav hakkı verilen öğrenci ve dersler listesi için Tıklayınız...