2022-2023 Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında haklı ve geçerli mazeretleri sebebiyle vize sınavına giremeyip mazeretleri kabul edilen öğrencilerin sınavları
22-26 Mayıs 2023 tarihleri arasında yapılacaktır. Henüz başvuru yapmayan öğrenciler var ise 17 Mayıs 2023 Çarşamba 17:00 a kadar başvuru yapabilir.

Mazeret sınavları, haftalık ders programında dersin olduğu gün, ders sorumlusu öğretim elemanı tarafından belirlenecek saatte gerçekleştirilecek olup ayrıca ilan edilmeyecektir. Detaylı bilgiyi ilgili öğretim elemanından öğrenebilirsiniz.

NOT: Mazeret sınavlarına katılamayan öğrenciler için ikinci bir mazeret hakkı verilmeyecektir.

Mazeret Sınavı başvurusu kabul edilen öğrenci listesi İçin Tıklayınız (Daha sonra ilan edilecektir)