Çiçekdağı Meslek Yüksekokulumuz ile Çiçekdağı İlçe Müftülüğü arasında, Çocuk Gelişimi Programımız öğrencilerinin mesleki gelişimlerini desteklemek ve ilçemizdeki çocuklara yönelik nitelikli etkinlikler gerçekleştirmek amacıyla iş birliği protokolü imzalandı.
İlçe Müftümüz Ali MEŞE ile imzaladığımız protokol kapsamında, İlçe Müftülüğümüze bağlı 4–6 Yaş Kur’an Kurslarında eğitim gören çocuklarımız, Yüksekokulumuzda yeni oluşturduğumuz Çocuk Gelişimi Oyun ve Etkinlik Atölyesinde öğrencilerimiz ve akademisyenlerimizin rehberliğinde yaş ve gelişim özelliklerine uygun oyun ve etkinliklere katılacak. 🧩🎨
Aynı zamanda Çocuk Gelişimi Programı öğrencilerimiz de mesleki uygulamaları kapsamında 4–6 Yaş Kur’an Kurslarını ziyaret ederek çocuklarla çeşitli eğitsel ve gelişimsel etkinlikler gerçekleştirecek.

Böylece öğrencilerimiz eğitimleri sırasında gerçek uygulama ortamlarında mesleki deneyim kazanırken, Yüksekokulumuzun sahip olduğu akademik bilgi ve imkânlar da ilçemizin çocuklarıyla buluşacak.
Üniversiteyi yalnızca eğitim verilen bir mekân değil; bulunduğu toplumla bütünleşen, bilgisini paylaşan ve yaşadığı yere değer üreten bir yapı olarak görüyoruz.
Bu iş birliğinin öğrencilerimize, çocuklarımıza ve Çiçekdağı’mıza hayırlı olmasını diliyor; İlçe Müftümüz Sayın Ali MEŞE’ye ve sürece katkı sunan tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyoruz.
Nitelikli eğitim, güçlü iş birliği, güçlü toplumsal katkı…
Çiçekdağı için birlikte üretmeye devam ediyoruz.